acteur/ zanger

Gerald deelt al van jongs af aan twee passies: de paardensport en het theater.

In zijn jonge jaren volgde hij al fanatiek zang-, dans- en acteerlessen en nam deel aan diverse voorstellingen en evenementen, al dan niet op eigen initiatief.
Hij bespeelde daarnaast diverse muziekinstrumenten, waaronder klassiek gitaar.

Naast zijn carrière die hij in de loop der jaren in de paardensport heeft opgebouwd,
volgt hij enkele jaren o.a. lessen aan de MusicAllFactory in Tilburg en acteertrainingen bij Kemna Casting te Amsterdam.
Ook kreeg hij workshops van o.a. Edward Hoepelman, Frank Sanders en La Pat/Patty Trossel.
Momenteel volgt hij zanglessen van Harry Ruijl.

Gerald was te zien in verschillende musicals en muziektheaterproducties waaronder als de Graaf in MOULIN ROUGE, JOE, CABARET, THE WITCHES OF EASTWICK en recentelijk speelde hij de rol van Angel in de musical RENT.
Bij uiteenlopende evenementen, projecten en theatervoorstellingen was Gerald als acteur/zanger betrokken en verzorgde hij optredens samen met onder anderen Joke de Kruijf en La Pat.

Op televisie was hij te zien in Achter Gesloten Deuren, Beschuldigd en tevens verleende hij zijn medewerking aan diverse commercials en (foto)campagnes in verschillende media.

In 2010 ging zijn award winnende solovoorstelling BEZIELD (reprise 2013) in première tijdens het Amsterdam Fringe Festival. Ook was hij die zomer te gast bij het discussieprogramma DE STAAT VAN THEATER onder leiding van Clairy Polak.
In 2011 volgde zijn tweede voorstelling VILEIN, dit maal in samenwerking met Martijn Mulders.
Momenteel werkt dit duo hard aan hun derde programma getiteld ZARAH; ZONDE VAN DE LIEFDE welke in het voorjaar van 2014 in première zal gaan.

Foto: © Roy Beusker
Disclaimer

Facebook TwitterEmail